Våra Vänner <3

För att få fram den optimala lösningen för dig som kund jobbar vi aktivt med ett nätverk av vänner. Våra vänner är specialister med spetskompetens inom sina respektive områden.I varje projekt funderar på vad som passar in för respektive kund och hur kan vi optimera resultatet för dig. Allt som oftast bjuder vi in våra vänner att medverka där deras spetskompetens krävs för bäst utfall. För dig som kund blir det enkelt då du inte måste hålla alla kontakter igång utan kan vända dig till en kontaktperson hos oss på Profil Europa.

Nedan finner du små presentationer av några av våra vänner. Är du nyfiken och vill veta mer kontakta oss gärna.

Stanley & Stella

Vi är stolta att vara distributörer av Stanley & Stella's kollektion av moderna toppar med en edge.

Stanley & Stella's plagg är neutrala från nacketiketter eller nacktryckvilket gör dem utmärkta att bygga sitt eget varumärke från.

Ledord för Stanley & Stellas kollektion

-Modern passform
-Högkvalité
-Ansvarsfull produktion
-Tryckfärdiga plagg

Är du designer på professionell eller hobby nivå och funderar du på att ta fram en egen kollektion designade prints, då är Stanley & Stella rätt för dig.

Andy Peters - Creative director

Andy är en av Englands mest erfarna AD artister, han är specialiserad på att ta fram bilder anpassade för Screen tryck. Han har producera original till bla. Oasis, The Who, Led Zeppelin, Cream, King of Leon, Queen, Beach Boys, Harley Davidson, Star wars, FIFA, Kopparberg, Sweden Rock och många, många fler. Han har gör jobb med sådan finess att vuxna män blir tårögda och unga tjejer rodnar…

Är du intresserad av hjälp med logotype eller print design, kontakta oss för mer information

Rogelli - Cykel och Löpkläder

Vi är glada att presentera vårt samarbete med Rogelli ett etablerat cykel och löpnings varumärke från Holland.

Sedan några år tillbaka har vi försett våra kunder som sökt framför allt cykelkläder med produkter från Rogelli. Återkopplingen har varit enastående med enbart positiva ord ang passform, funktion och kvalité.

I år har vi öppnat upp en shop tillsammans med Rogelli där även privat personer kan beställa från vårt drop shoip sortiment och ha leverans av försklassiga produker inom 3-5 arb dagar.

John Lynch - Tryckare i världsklass

John, före detta Amerikansk handelsattaché i Italien och Polen driver ett av Europas mest moderna textiltryckerier.

Tillsammans med John och hans kollegor har vi glädjen att erbjuda dig som kund fantastiska tryck och inovativa idéer som fulländar ditt artworka slutliga presentation. Utöver fantastiska tryck erbjuder vi tillsammans en outstanding logistik.

När produktionen maximeras kan vi erbjuda en kapacitet på 40 000 16färgerstryck/dygn!

GOSH - Medlemsägd profil kedja

Profil Europa är medlem i GOSH, den ledande medlemskedjan för profilprodukt- och arbetsklädes företag i Sverige

GOSH finns idag spridda på 31 platser runt om i hela Sverige - utanför Sverige finns GOSH i Schweiz, Tyskland, Kina och Norge. GOSH är en stark medlemsorganisation med en klar strategi och höga ambitioner som är på stark frammarsch och som ständigt utvecklas med fler medlemmar både i Sverige och internationellt.

GOSH består idag utav 30 medlemmar - i Sverige omsätter de tillsammans 600 miljoner kronor/år och internationellt drygt 400 miljoner kronor/år - totalt runt 1 miljard svenska kronor.

Genom vårt nätverksamarbete i GOSH stärker vi vår roll och kunskap för att kunna ge dig som kund en ännu bättre service.